2007. december 20., csütörtök

Üvegtigris 2

'Ízi rájder, öcsém, ízi rájder...'
Színes magyar vígjáték, Rendező: Rudolf Péter
Szereplők:
Rudolf Péter (Lali), Csuja Imre (Csoki), Reviczky Gábor (Gaben), Gáspár Sándor (Róka), Szarvas József (Cingár), Horváth Lajos Ottó (Sanyi), Bodrogi Gyula (Lali apja), Básti Juli (Joli), Gesztesi Károly (Feri), Kecskés Karina (Betti), Szilágyi Tibor (Oszi), Sváby András, (Riporter), Parti Nóra (Gitta), Besenczi Árpád (Rezső), Selmeczi Roland (Bajusz).


Ha minden jól megy, a dolgok gyakran rosszra fordulnak. Az Üvegtigrisnél akkor is rosszra fordulnak, ha előtte se ment jól. Lalit a büfést és félbűnöző vagy csak félkegyelmű barátait komoly veszély fenyegeti: érzik hogy itt az idő, cselekedni kell... De nem teszik mert mindig közbejön valami: egy esküvő, egy temetés, egy meteor, egy térkép, egy gazdáját beköpő Trabant, egy (ny)aligátor vagy egy körhinta. Lali ebben a részben is igyekszik megszelídíteni az Üvegtigrist és a világot - de a Tigrist nem lehet ...

Az elmúlt öt év sikereit követően minden jel arra mutatott, hogy a Tigris történetét folytatni kell. A tinnyei tóparton 2005 nyarán újra felépült az Üvegtigris és újra megjelentek a sokak által szeretett figurák. Jött Gaben a terveivel, Csoki a még jobban felturbózott Babettájával, Róka a seftes kacatjaival, Cingi az új hangszerével. Természetesen várta őket Lali, aki még jobban berendezkedett Tigrisével a tájban és Sanyi, aki... Nos nem lett sokkal eszesebb és nem lett sokkal tisztább sem, ám aki továbbra is száz százalékosan Sanyi... Aki nem látta, nézze meg, aki látta nézze meg még egyszer. SZÁVUSZ.



Nincsenek megjegyzések: